Среща с експертите | The BRIC Regions International Trade Training e-Learning Suite

Среща с експертите

Партньорите в проекта BRIC-ITT работят с група висококвалифицирани експерти по търговия с всяка от страните от групата БРИК, които активно сътрудничат в проекта. Те са включени в разработването на курса за електронно обучение и в играта, като по този начин прилагат техните знания и опит в търговията със страните от БРИК.

Те също така са на разположение да отговарят на всички въпроси, които бихте могли да имате, така присъединете се към нашата група в LinkedIN – BRIC regions International Trade Training (BRIC-ITT) и изпращайте вашите въпроси към нашите експерти. 

В тази секция на уебсайта вие ще можете да се срещнете с нашите четири експерта Bernando Cruz (търговски експерт за Бразилия), Tatiana Davies (търговски експерт за Русия), Ajay Desai (търговски експерт за Индия) и Mark Eaton (търговски експерт за Китай), да се възползвате от техния опит в страните от БРИК и да получите полезни съвети. Контактите с тях са на английски език. 

Ние ги представяме чрез видео клипове, където те отговарят на основни въпроси за всеки конкретен пазар. Общо има над 50 видео клипа и всички те имат субтитри на английски, български, испански, румънски, литовски и португалски езици.

Насочете се към пазара, който ви интересува, като кликнете на флага по-долу. 

Бразилия

Русия

Индия

Китай


Сподели

|

Разпространи

Разпространи съдържание