Играта | The BRIC Regions International Trade Training e-Learning Suite

Играта

Международният колектив на проекта BRIC-ITT разработи една игра за повишаване интереса към търговията на пазарите на страните от БРИК. Играещият има възможност да се запознае с различни ситуации във всеки от пазарите на четирите страни от групата БРИК и да си изгради реалистични, „земни” очаквания, когато мисли за търговска дейност на тези пазари.  

Играещият има възможност също така да проверява своите знания по време на играта и да получи оценка след приключването й. Играта отнема приблизително около час и е налична на всеки от шестте езика: английски, български, испански, румънски, литовски и португалски.    

Играй играта онлайн!

Текущата версия на играта е достъпна в прикачения файл по-долу. Моля, преди да започнете да използвате <e-Adventure> се уверете, че Вашата Java JRE (Java Runtime Environment) е обновена, ако е необходимо (http://www.java.com). <e-Adventure> 1.2 е базирана на JRE 1.6 и е възможно да не работи с предишните версии (JRE версия 1.6.0_18 се препоръчва и може да бъде изтеглена от тук   http://www.oracle.com/technetwork/java/javasebusiness/downloads/java-archive-downloads-javase6-419409.html#jre-6u18-oth-JPR ).

Ръководство за потребителя на играта BRIC-ITT.


AttachmentРазмер
BRIC-ITT GAME70.12 MB

Сподели

|

Разпространи

Разпространи съдържание